Compleet aanbod van koffieautomaten

Vandaag de dag is een simpel kopje koffie zetten, veel meer dan dat. Er zijn namelijk ontzettend veel innovatieve koffie apparaten uitgevonden die het koffie zetten meer dan verbeterd hebben en waarmee je de mogelijkheid hebt, de heerlijkste koffie te drinken. Thuis koffie zetten van horecakwaliteit met automatische machines is tegenwoordig normaal geworden.

Online kopen van koffieautomaten en koffiebonen

In principe doen alle koffie automaten natuurlijk hetzelfde: Warm water wordt geleid langs gemalen koffiebonen, waarbij het aroma en de smaak aan de koffiebonen wordt onttrokken. Het verschilt per apparaat hoe de meeste smaak uit de bonen wordt verkregen. Dit kan door handmatig heet water over de gemalen koffie te gieten, maar ook door tussenkomst van een filter of rechtstreeks in het kopje.

Soorten koffie apparaten

Er bestaan vier belangrijke soorten koffie automaten; percolators, filter koffiemachines, espressomachines en pod koffiemachines. Elke machine heeft zijn eigen werking en voordelen.

  • Percolator: Hierbij stroomt de koffie door verhitting door een buisje naar de kan, waarna het water gaat sijpelen door het filterbakje met gemalen koffie. Sommige mensen zijn van mening dat je hierdoor bittere koffie krijgt. Maar door innovaties in ontwerpen en grote koffie varianten is dit apart nog steeds populair
  • Filter koffieautomaten: Bij deze koffie automaten druppelt het water door een filter met gemalen koffie. Volgens een aantal koffiekenners krijg je hierdoor slappe koffie, terwijl andere beweren dat dit te danken of te wijten is aan de brand- en maalgraad van de bonen.
  • Espressoautomaten: Deze machines zijn tegenwoordig erg populair en werken door het principe van opgebouwde druk, waardoor water door een samengedrukte hoeveelheid gemalen koffie wordt geperst. Hierdoor krijg je rijke, sterke en volle koffie.
  • Pod koffiemachines: Deze apparaten bestaan nog niet zo heel lang maar stijgen enorm in populariteit. Bij een Pod machine gebruik je een capsule die je in het apparaat doet. Dit is een klein, afgesloten cupje met een vooraf bepaalde hoeveelheid koffie.

Koffieautomaten kopen op Koffiekade

Maak de keuze voor de koffieautomaat die bij je het beste past. Door je wensen op een rijtje te zetten is het eenvoudig om te achterhalen welke koffieautomaat je kopen zult. Wij staan binnen dit aankoopproces voor je klaar en geven je graag een passende advies. Zo is het voor je mogelijk om te genieten van heerlijke koffie.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots